Ημερίδα Εκπαίδευσης Οδοντιάτρων & Εκπαιδευτικών στην Καλαμάτα
Share | Μεγέθυνση γραμματοσειράς Σμίκρυνση γραμματοσειράς | print Εκτύπωση    send Αποστολή
 

«Ημερίδα Εκπαίδευσης Οδοντιάτρων & Εκπαιδευτικών στο Πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγείας στην προσχολική ηλικία» θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη συνεργασία του «Προγράμματος» με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο “Pharae Palace” στην Καλαμάτα και ώρες 10.00-15.00. Στην ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα και τα δράσεις του, αλλά και να εκπαιδευτούν όλοι οι οδοντίατροι και οι νηπιαγωγοί στην υλοποίηση προγράμματος αγωγής στοματικής υγείας με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης στην προσχολική ηλικία.

Από την Επιστημονική Ομάδα του προγράμματος στην Καλαμάτα θα βρεθούν ο Επιστ.Υπεύθυνος κ.Κ.Ουλής και οι κκ. Λυγιδάκης και Αγουρόπουλος.

Η ημερίδα θα αποτελέσει την έναρξη της πιλοτικής εφαρμογής του νέου ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος αγωγής στοματικής υγείας στην προσχολική ηλικία που αναμένεται να επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Δεν απαιτείται προεγγραφή, μπορείτε όμως να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας: 27210 22136.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας

 

«Δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας Αγωγή Στοματικής Υγείας με τη Βιωματική Μέθοδο
 
Σχόλια Χρηστών
     
Σχόλια Γράψτε το δικό σας σχόλιο...
ΣχόλιαΚωδικός ασφαλείας

Εισάγετε τα γράμματα της εικόνας