Μήνας Στοματικής Υγείας 2010- Εκδήλωση στην Άρτα
Share | Μεγέθυνση γραμματοσειράς Σμίκρυνση γραμματοσειράς | print Εκτύπωση    send Αποστολή
 

Κατά το Μήνα Στοματικής Υγείας 2010, η κεντρική εκδήλώση δημοσιοποίησης του "Προγράμματος Προαγωγής και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας του Ελληνικού Πληθυσμού" πραγματοποιήθηκε στην Άρτα.

Συνδυάζοντας τα μηνύματα του Μήνα Στοματικής Υγείας με την ενημέρωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αγωγής στοματικής υγείας με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας συνεργάστηκε με τις Διευθύνσεις Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Από το πρωί του Σαββάτου, και αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, το περίπτερο των οδοντιάτρων με υλικό από το πρόγραμμα μοίραζε δείγματα, φυλλάδια και συμβουλές σε όλους τους περαστικούς σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Παράλληλα, προσκεκλημένη του Συλλόγου ήταν η Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια  Προληπτικής    Οδοντιατρικής  Α.Π.Θ.   κυρία Τοπίτσογλου Βασιλική η οποία μίλησε σε οδοντιάτρους και εκπαιδευτικούς για την αγωγή στοματικής υγείας με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης στα σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί έλαβαν και τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια ώστε να ξεκινήσουν την υλοποίηση του προγράμματος από το τρέχον σχολικό έτος. 

Επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης.

«Δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας Μήνας Στοματικής Υγείας