Πολλές και δημιουργικές δράσεις αγωγής στοματικής υγείας πραγματοποιήθηκαν και αυτό το καλοκαίρι, οι οποίες υλοποιήθηκαν από εθελοντές οδοντίατρους από όλη την Ελλάδα σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Τον Ιούλιο, εθελόντρια οδοντίατρος από την Καστοριά, οργάνωσε ενημερωτική ομιλία για την στοματική υγιεινή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου διαμένουν πρόσφυγες με τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, οργάνωσε και υλοποίησε ενημερωτικές δράσεις για την παρουσίαση της στοματικής υγείας μέσω παιχνιδιού, τραγουδιού και διασκέδασης σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Μαυροχώρι Καστοριάς.

Επίσης, το  θέατρο Σκιών του Γιάννη Αθανασίου  περιόδευσε με την παράσταση «ο Καραγκιόζης Οδοντίατρος» σε πολλές περιοχές της Αττικής και σε διάφορες  πόλεις της Πελοποννήσου όπως  η Ζαχάρω, η Μεθώνη , η Πύλος, η Κυπαρισσία, οι Γαργαλιάνοι , το Κιάτο και το Ρίο, Ιούλιο, τον Αύγουστο αλλά και τον Σεπτέμβριο όπου μέσω της παράστασης του είχε σκοπό να διαπαιδαγωγήσει ,να διδάξει και να  περάσει   μηνύματα στα παιδιά για την αγωγή της στοματικής  υγείας και την πρόληψη οδοντιατρικών προβλημάτων.